Cautare

237 de rezultate pentru "camelia sucu" (7.59 secunde)
- Bucur Camelia Mihaela Cod IBAN RO54 BPOS 7050 0913 130RON01 Bancpost Sucursala Floreasca - Bucur Mihai, IBAN cont: RO69RNCB0086141717030001, in RON, Banca Comerciala Romana S.A., Cod SWIFT:RNCBROBU Va Multumim!!!
Camelia DUCA) OZN-URI DEASUPRA ROMANIEI, volum semnat Dan D. FARCAS, aparut in septembrie 2017 in colectia TREBUIE SA STII a Grupului Editorial Trei, a fost lansat joi, 14 iunie 2018, la Resita, in prezenta autorului.
Abheda Yoga - metoda de a fi sanatos, puternici si intelepti in mijlocul vietii - 13:00 - 14:00 - SALA A - Camelia Patrascanu:
O zi in care stim ce vrem dar nu prea suntem politicosi. Este o zi care ne indeamna pe fiecare sa fim implicati.
Ne intereseaza astazi ce gandeste, ce face sau ce intentioneaza o persoana de langa noi. Deci, din nou cu ochii pe ceilalti.
Este o saptamana care ne agita un pic, ne solicita, ne pune in contact cu cei din jur, mai ales joi cand avem nevoie de ajutor extern pentru a rezolva lucrurile, dar suntem determinati sa ne atingem scopurile si asta e bine.
Relatia cu superiorii poate fi foarte agreabila sau constructiva astazi, daca suntem onesti si ne spunem punctul de vedere.
Prima parte a zilei este mai tensionata, parca nu stim ce avem de facut sau ne indoim de scopurile noastre, in schimb dupa-amiaza este minunata si apar repede rezultate.
O zi minunata pentru toata lumea, mai ales daca stim sa lucram in echipa, daca nu respingem sugestiile celor din jur si ne vedem harnici de treaba.
Zodiile vor avea parte de o zi agitata. Dor de libertate, astazi. Vrem sa fim mai degajati si sa facem lucrurile mai natural.
Luna noua in zodia Varsator, schimbari neasteptate. Zi plina de surprize placute pentru zodii.
Luna noua in Varsator, schmbari de destin. Ni se schimba planurile de viitor, nu este un lucru comod. Unii sunt nevoiti, altii abia asteptau o astfel de manevra.
pian, balet, pictura, cursul de perfectionare de pe langa Casa Centrala a Creatiei Populare, clasa Camelia Dascalescu. - In plan muzical, la ce lucrati acum?
Cu acest prilej, au vorbit Cristina Bazavan (jurnalist), Camelia Vacaru (jurnalist) si Mario Demezzo (Vicepresedinte Grupul Editorial ALL), iar Dan Teodorescu a sustinut un recital.
Este cercetat pentru port ilegal de uniforma, uzurpare de calitati oficiale si inselaciune", a spus procurorul Camelia Raicu. Viorel Dinu a fost eliberat ieri de oamenii legii si este cercetat in stare de libertate.
Ocupantele carutei au fost identificate ca fiind Camelia T., 29 de ani si Giorgiana L., 22 de ani, ambele din Cerat, Dolj, care au recunoscut ca au sustras bunurile respective din incinta unei societati comerciale din localitate.
Decizia guvernului este motivata de riscurile de securitate cibernetica ale acestora. Camelia Arama: Social Media este destinata doar anumitor departamente.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com